Medlemsfordeler i PF

Som medlem av Presteforeningen har du det store fellesskapet av prester i ryggen. Vår viktigste oppgave er å være der for deg når du trenger oss. Vi gir deg råd og bistand i arbeidsforholdet, forhandler lønn for deg og tilrettelegger for faglig utvikling.

Gjennom Presteforeningens og Unios avtaler har våre medlemmer dessuten tilgang på en lang rekke fordeler og rabatter på blant annet boliglån og forsikringer, leiebil, drivstoff og overnatting, magasiner, klær og sportsutstyr. (Se under for lenke til Unio-fordelene.)

Medlemmer kan bo i Presteforeningens hybel i Sjømannskirken i London, og gjennom samarbeid med vår danske søsterforening formidler vi tilbud om boligbytte med danske prester.

Rådgivning og bistand i arbeidsforholdet

Som medlem i Presteforeningen har du rett på bistand og rådgivning fra våre tillitsvalgte og sekretariatet i spørsmål som gjelder dine lønns- og arbeidsvilkår.

More-button

Lønnsforhandlinger

Vi forhandler lønn for deg. Ved tilsetting, gjennom sentrale forhandlinger, lokale forhandlinger og andre særskilte forhandlinger.

More-button

Bistand ved jobbskifte

Presteforeningens tillitsvalgte og sekretariat kan gi deg bistand og råd når du søker ny stilling og skal signere arbeidskontrakt.

More-button

Bankfordeler hos Nordea

Unio har inngått et samarbeid med Nordea. Det gir medlemmer i PF noen av landets laveste renter på boliglån og billån, samt flere andre fordeler. Sjekk hva du kan spare, og kanskje få et litt enklere liv i tillegg!

More-button

Sparebanken Sør

Gjennom avtale med Sparebanken Sør får Presteforeningens medlemmer gunstige lån og gode vilkår på innskudd og sparing.

More-button

Forsikringer i Knif Trygghet

Over tusen medlemmer har benyttet seg av medlemsfordelen på forsikringer. Som medlem får du 20 % rabatt på forsikringer i Knif Trygghet. Gjennom vår avtale har PFs medlemmer dessuten eksklusiv tilgang til vår gunstige gruppelivsforsikring og spesialtilpasset innboforsikring.

More-button

Studentforsikring i Knif Trygghet

Som studentmedlem i Presteforeningen kan du kjøpe en veldig gunstig og spesialtilpasset forsikringspakke i Knif Trygghet. Forsikringspakken inneholder både innboforsikring, reiseforsikring og ulykkesforsikring og du får hele 75 % rabatt!

More-button

Presteleiligheten i London

På grunn av byggeprosjekt er PF-hybelen på "kjerka" i London dessverre ikke tilgjengelig for tiden. Man tar sikte på at den skal åpne igjen i 2024. Les mer her, også om et mulig alternativ mens byggearbeidene pågår.

More-button

Frie internasjonale stipend

Hvert år utlyser Presteforeningen frie internasjonale stipend. Stipendene skal benyttes til formål som på ulike måter bidrar til at impulser fra andre kirker beriker pastoralteologi/pastoral praksis i Norge.

More-button

Studentstipend

Er du teologistudent? Har du et spennende prosjekt på gang? Lyst å dra på teologisk konferanse eller studietur? Presteforeningen utlyser hvert år studentstipend til støtte for faglig faglig forberedelse til prestetjeneste som kommer i tillegg til det ordinære studietilbudet

More-button

Medlemsfordeler gjennom Unio

Unio-medlemskapet gir PF-medlemmer tilgang til rabatter på leiebil, drivstoff, boliglån, ferie, hotellovernattinger, treningstøy og en rekke andre medlemsfordeler.

More-button

Leiebil fra Avis

Gjennom Unio har vi god rabatt på leiebil fra Avis, inkludert el- og hybridbiler.

More-button

Rabatt på Nytt norsk kirkeblad

Nye PF-medlemmer får 40 % rabatt på Nytt norsk kirkeblad. NNK henvender seg til prester, kirkelige ansatte og teologer, gir impulser til prekenarbeidet fra ulike vinkler, og setter faglig søkelys på dagsaktuelle spørsmål i kirke og samfunn.

More-button

STREK

Medlemmer av Presteforeningen får STREK til redusert startpris. STREK er et kirkelig reportasje- og fordypningsmagasin. Det får veldig god omtale, også fra mange av Presteforeningens medlemmer.

More-button

Boligbytte

Danske prester ønsker fra tid til annen å bytte bolig med norske kolleger i ferien. Forespørsler om annonsering sendes sekretariatet

More-button