Medlemsfordeler i PF

Som medlem av Presteforeningen har du det store fellesskapet av prester i ryggen. Vår viktigste oppgave er å være der for deg når du trenger oss. Vi gir deg råd og bistand i arbeidsforholdet, forhandler lønn for deg og tilrettelegger for faglig utvikling.

Presteforeningen deler to ganger i året ut stipender til medlemmer som vil hente impulser fra kirker og kirkelig arbeid i andre land.

Gjennom Presteforeningens og Unios avtaler har våre medlemmer dessuten tilgang på en lang rekke fordeler og rabatter, blant annet gode vilkår på boliglån og forsikringer.

Som medlem mottar du nyhetsbrev med informasjon om stipend, etter- og videreutdanning, medlemstilbud og viktige nyheter fra lønnsforhandlinger og aktuelle saker Presteforeningen er engasjert i.


Logg deg på Min side

Som medlem kan du logge deg inn på Min side. Her kan du:

På Min side finner du også historikk over medlemskapet og eventuelle tillitsverv du har hatt hos oss.

Rådgivning og bistand i arbeidsforholdet

Som medlem i Presteforeningen har du rett på bistand og rådgivning fra våre tillitsvalgte og sekretariatet i spørsmål som gjelder dine lønns- og arbeidsvilkår.

More-button

Lønnsforhandlinger

Vi forhandler lønn for deg. Ved tilsetting, gjennom sentrale forhandlinger, lokale forhandlinger og andre særskilte forhandlinger.

More-button

Bistand ved jobbskifte

Presteforeningens tillitsvalgte og sekretariat kan gi deg bistand og råd når du søker ny stilling og skal signere arbeidskontrakt.

More-button

Bankfordeler hos Nordea

Unio har inngått et samarbeid med Nordea. Det gir medlemmer i PF noen av landets laveste renter på boliglån og billån, samt flere andre fordeler. Sjekk hva du kan spare, og kanskje få et litt enklere liv i tillegg!

More-button

Sparebanken Sør

Gjennom avtale med Sparebanken Sør får Presteforeningens medlemmer gunstige lån og gode vilkår på innskudd og sparing.

More-button

Forsikringer i Knif Trygghet

Over tusen medlemmer har benyttet seg av medlemsfordelen på forsikringer. Som medlem får du 20 % rabatt på forsikringer i Knif Trygghet. Gjennom vår avtale har PFs medlemmer dessuten eksklusiv tilgang til vår gunstige gruppelivsforsikring og spesialtilpasset innboforsikring.

More-button

Studentforsikring i Knif Trygghet

Som studentmedlem i Presteforeningen kan du kjøpe en veldig gunstig og spesialtilpasset forsikringspakke i Knif Trygghet. Forsikringspakken inneholder både innboforsikring, reiseforsikring og ulykkesforsikring og du får hele 75 % rabatt!

More-button

Frie internasjonale stipend

Ønsker du å hente impulser fra kirker og kirkelig arbeid i andre land? Hvert år utlyser Presteforeningen frie internasjonale stipend. Søknadsfristene er 15. februar og 15. september.

More-button

Rabatt på Luthersk Kirketidende

Nye medlemmer i Presteforeningen får 50 % rabatt på Luthersk Kirketidende det første abonnementsåret! Ordinært årsabonnement koster kr. 795,- (studentabonnement 395,-).

More-button

Studentstipend

Er du teologistudent? Har du et spennende prosjekt på gang? Lyst til å dra på teologisk konferanse eller studietur? Skal du skrive master og vil på ekskursjon eller studieopphold? Presteforeningen utlyser hvert år studentstipend. Søknadsfristene er 15. februar og 15. september.

More-button

Medlemsfordeler gjennom Unio

Unio-medlemskapet gir PF-medlemmer tilgang til rabatter på leiebil, drivstoff, boliglån, ferie, hotellovernattinger, treningstøy og en rekke andre medlemsfordeler.

More-button

Leiebil fra Avis

Gjennom Unio har vi god rabatt på leiebil fra Avis, inkludert el- og hybridbiler.

More-button

Samtale med psykolog – nettbasert tilbud

I samarbeid med Onlinepsykologene tilbyr Presteforeningen nettbaserte psykologtjenester til rabattert pris. Tilbudet til PFs medlemmer gir 15 % rabatt på Onlinepsykologenes ordinære tjenester.

More-button

Boligbytte

Danske prester ønsker fra tid til annen å bytte bolig med norske kolleger i ferien. Forespørsler om annonsering sendes sekretariatet

More-button