Bankfordeler hos Nordea Direct

Nordea Direct som gir medlemmer i Presteforeningen og andre Unio-forbund et av markedets beste banktilbud. Det kan være mange tusen kroner å spare på å bruke bankfordelene dine.

OPPDATERING: Nordea Direct har besluttet å kutte renten på mange av sine lån fra 17.12.21 i forhold til tidligere varslet renteoppgang. Det gjør man for å styrke konkurransekraften i banktilbudet ytterligere, og gjøre fordelene for medlemmene enda bedre.

De aktuelle produktene er Boligstart, Boliglån Ung og Boliglån 50 %. Med denne justeringen sikrer vi at medlemmene har blant markedets aller laveste renter, med boliglån fra 1,59 % nom. rente.

Nordea Direct, partneransvarlig, 13.01.2022

Medlemsfordeler

Rentesatsene under gjelder for nye kunder fra 17.01.22. Eksisterende kunder får melding i brev.

Uthevede tall er endret.

Boligstart u/85% av takst: 1,59 % nom. rente, til din første bolig
Boliglån Ung u/85% av takst: 1,69 % nom. rente, for deg under 34 år
Ordinært boliglån u/50% av takst: 1,79 % nom. rente
Ordinært boliglån u/75% av takst: 1,85 % nom. rente

For å få den beste renten må du ha lønnskontoen din hos Nordea Direct, og du må bruke mobil- og nettbank til å betale regninger og/eller kort til å handle.

Les mer om fordelene dine og sjekk hva du kan spare hos Nordea Direct

Avtalen omfatter medlemmer, studentmedlemmer og ansatte i 12 av Unios 13 forbund.

Nordea Direct – din medlemsbank

Nordea Direct er et helt eget og separat banktilbud fra Nordea, og har mange års erfaring med å samarbeide med fagorganisasjoner om gode bankavtaler. Nordea Direct er for deg som vil ha ekstra gode priser, god service når du trenger det og enkle løsninger som gjør det lett å ordne det meste selv på nett. 

Kategorier

Medlemsfordeler

Emneknagger

Medlemskap