Foto: Kristianne Marøy

Foto: Kristianne Marøy

Tips og råd til sommervikariat – nettmøte med PF 2. juni

Skal du være prestevikar i sommer? Eller vurderer du det til litt senere i studiet?

Uansett hvor du er løypa er du som teologistudent velkommen til Presteforeningens nettmøte der vi går gjennom en rekke praktiske ting som kan være greit å vite i forkant av sommervikariatet.

Vi snakker om

Det blir også god anledning til å stille spørsmål!

I nettmøtet treffer du teologistudent og erfaren sommervikar Kristine Bleikli (NLA) og personalrådgiver Anne Lill Lia som hvert år tar imot mange sommervikarer i Nidaros bispedømme. I tillegg kommer seniorrådgiver Jon Aalborg og generalsekretær Anna Grønvik fra Presteforeningens sekretariat. De har begge lang fartstid som prester.

Møtet foregår på Zoom 2. juni kl 14.30-16 og krever påmelding. Du kan også melde deg på for å få tilsendt opptak hvis tiden ikke passer.

Nettmøtet er åpent for alle teologistudenter.

Velkommen!

Spørsmål? Ta kontakt med Anna på gronvik@prest.no eller mobil 97064642

Relaterte artikler

Praktisk om sommervikariat og stiftspraksis

Her har vi samlet noen spørsmål og svar om arbeidsforholdet som sommervikar, det meste av innholdet bygger på en veiledning Kirkerådet har utviklet for bispedømmekontorene. Mye om lønn, vilkår, osv.

More-button

Studentlag på studiestedene

Er det noe du lurer på eller trenger hjelp til som du tror PF kan bidra med? Studentmedlemmer av Presteforeningen danner lokallag på hvert av de teologiske studiestedene. Lokallagene kan velge et styre. Finn ditt styre og dine tillitsvalgte her!

More-button

Emneknagger

Sommervikariat