Trosopplæringskonferansen 2021 – digital konferanse 20. oktober

Konferansen blir digital, og den åpner onsdag 20. oktober klokken 10.00. Hovedsendingen og seminar blir fra dette tidspunktet tilgjengelig for alle påmeldte deltakere. Denne dagen blir det en chat på hovedsendingen når den åpner, dermed er det mulig å oppleve en «felles» konferanse. 

Konferansen sendes på trosopplaringskonferansen.no. Passer ikke tidspunktet denne dagen, er det mulig å se sendingen senere. Fra 20. oktober vil alle påmeldte deltakere få tilgang til seminar og alt innhold i tre måneder framover – til og med 20. januar 2021. 

FAGLIG INNHOLD

Innholdet på konferansen er lagt opp slik at det passer til ulike formater for fagdager. Forslag til dagsplan for en fagdag finner dere på nettsidene til konferansen. Det anbefales å starte den faglige delen med hovedsendingen. Flere gjester vil på ulike måter belyse årets tema Drivkraft. Blant annet kommer poet og artist Trygve Skaug. Han skal snakke om drivkraften som lå bak diktsamlingen hans for ungdom. Lederen for Den norske kirkes ungdomsutvalg, Nora Antonsen vil snakke om sitt engasjement, og trioen bak podcasten “Søndagsskole for voksne”, med blant andre tv-profil Solveig Kloppen, samtaler om årets tema. Les mer om hovedsendingen her. 

Seminarene kan man se sammen på konferansedagen, eller for seg selv senere. 

Til en samling eller fagdag er det nødvendig at alle deltakere blir meldt på konferansen. Da vil alle få sin egen innlogging og få tilgang til alt innholdet i tre måneder. Husk at dere får rabatt når flere melder seg på samtidig. Les mer her om påmelding og priser. Det er også tidligpris ved påmelding før 17. september. 

ÅRETS PROGRAM 

Hovedsendingen vil vare i underkant av 1,5 time. Der vil programleder Olaf Huuse Haraldstad få besøk av spennende og inspirerende gjester som på ulike måter vil belyse årets tema – Drivkraft.  

Det vil bli utdeling av Trosopplæringsprisen 2021, les mer om de nominerte her 

I tillegg er det ti seminar av ulik karakter. Det spenner mellom faglige seminar, erfaringsdelinger og praktiske tips til trosopplæringsarbeidet med barn og unge. Se seminarprogrammet her. 

Mer informasjon om årets konferanse finner dere på våre nettsider trosopplaringskonferansen.no 

Program og påmelding (trosopplæringskonferansen.no)