Samling for prostemedlemmer 31. oktober

I forlengelsen av Kirkelederkonferansen 30.-31. oktober inviterer PFs Fagutvalg for proster alle prostemedlemmer til et innspills- og drøftingsmøte. Her får du anledning til å gi dine innspill til PFs arbeid for og blant våre prostemedlemmer.

Det blir ganske sikkert prat om kirkelig organisering og hvordan PF bør jobbe for å ivareta prostenes arbeidsvilkår og særlige rolle i dette.

Det nærmer seg dessuten generalforsamling i 2024 der politikken for de neste tre årene skal legges for målsettinger innen lønns- og arbeidsvilkår, kirkelig organisering, prostenes plass i PFs organisasjon m.m

Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm
Tid: 31. oktober 2023, kl 15-18

Vi legger i utgangspunktet opp til hjemreise samme kveld, men hvis du trenger overnatting og evt. ønsker å spise middag sammen med andre kan du skrive det i merknadsfeltet.

Ved konkrete spørsmål send gjerne en epost til generalsekretær Anna Grønvik.

Påmelding:
Påmelding skjer via egen modul i medlemssystemet. Meld deg på ved å følge denne lenken.

Påmeldingsfrist: 1. september

Dersom det er første gang du logger på medlemssystemet må du aktivere brukerkontoen din. Følg lenken «klikk her» rett under overskriften på påmeldingssiden. Du kan da etablere en bruker med epostadressen din som brukernavn og selvvalgt passord, det er ikke lenger behov for å huske medlemsnummeret.