Diakonikonferansen 2021: Hva koster et menneske? 28.-29. oktober 2021

Tema for Diakonikonferansen 2021 er «Hva koster et menneske?»

Konferansen finner sted i Oslo, Sandnes og Tromsø 28.-29. oktober 2021. For første gang vil Diakonikonferansen arrangeres i tre byer: Deler av programmet skjer på de ulike lokasjonene, mens andre innslag streames direkte fra Oslo. Konferansen fordrer fysisk oppmøte. Det er ikke mulig å følge konferansen digitalt.

Om temaet (fra arrangørens nettside)

Norge er blitt et samfunn med raskt økende forskjeller, krav til å være vellykket, et evig press på kostnader, effektivisering og vekst, og en tro på at markedet kan løse alt. Mange av oss henger ikke med, passer ikke inn, når ikke opp, er syke eller gamle. Veien er kort til å bli et menneske med en prislapp – en kostnad.

Diakonikonferansen 2021 spør hvilke oppgaver diakonien har i et samfunn som setter prislapper på mennesker, og hvordan vi kan skape et samfunn der alle har en likeverdig plass. Hvor står kampen for menneskesyn, verdighet og inkluderende fellesskap? Tar vi oss egentlig tid til å snakke om hvilke verdier som er viktige, hva som motiverer oss, og hva vi tror på? Det blir foredrag, kulturinnslag, samtaler i sofaen, seminarer, diakoniprisutdeling og gudstjeneste.

Konferansen arrangeres i samarbeid mellom Stiftelsen Crux, Kirkerådet, MF vitenskapelig høyskole, VID vitenskapelige høyskole og Diakonhjemmet.

Deltakeravgift kr. 1700,- (Earlybird før 10. september kr. 1500,-). Studenter kr. 600,-. Deltakeravgiften inkluderer lunsj og pausemat begge dagene.

Påmelding innen 20.10.2021.

Nærmere opplysninger om program og påmelding finner du via lenken nedenfor.

Diakonikonferansen 2021 - Program og påmelding (stiftelsencrux.no)