Månedens medlem februar

Presteforeningens medlemsmasse er mangfoldig!

Den spenner over alle slags prestestillinger, landet på langs og verden på tvers. Våre medlemmer er menighetsprester og spesialprester, organisasjonsansatte og saksbehandlere, proster og mellomledere, biskoper og direktører, studenter og pensjonister. De jobber hos over 150 arbeidsgivere, i fem forskjellige tariffområder, studerer på seks teologiske studiesteder og pensjonister finnes over hele landet!

I serien «Månedens medlem» vil vi vise fram noe av dette mangfoldet. Gjennom året får du et raskt møte med 12 av våre medlemmer.

Kjappe fakta om Hilde Brekke Møller, månedens medlem i februar

Stilling: Studiedirektør
Alder: 41 år
Arbeidssted: MF Vitenskapelig høyskole
To fakta om arbeidsstedet ditt: MF har studietilbud innen teologi, religion og samfunn. Vi har ca 1200 studenter totalt, og 25 av dem går nå på avsluttende praktikum.

7 spørsmål

Hva jobber du med akkurat nå?
Vi holder på med tusen ting på en gang! I dag har jeg for eksempel lagt planer for hvordan vi kan rekruttere flere studenter til prestetjeneste, planlagt oppstart og mottak av nye studenter til høstsemesteret, og forberedt en utlysningstekst for en ledig stilling.

Hva inspirerer deg i jobben?
Folkene som jeg jobber sammen med, og særlig muligheten til å drøfte saker med dem.

Nevn en bok eller teolog som har vært viktig for deg:
Min favoritt er for tiden Gustaf Dalman, en gammel tysker som var ekspert på språk, geografi og veldig mye annet som har med Palestina å gjøre. Han er enormt kunnskapsrik og samtidig så engasjert, en fantastisk blanding mellom nerdete og entusiastisk, tørr og levende.

Hva er din favorittsalme?
Deg å få skode

Hva er din beste avkopling?
Å være sammen venner, og helst drikke kaffe.

Hvis du skulle hatt en annen teologjobb eller jobb i kirken – hva skulle det vært?
Jeg ville ikke hatt noen annen jobb enn akkurat den jeg har.

Hva er det høyeste punkt i verden du har vært på?
Jeg tror kanskje det må være på toppen av hotellet jeg bodde på da jeg var på teologikonferanse i Denver, USA. Jeg vedkjenner meg ikke noen fjelltur som kan trumfe dette.

Kategorier

Aktuelt