Kurs om arbeidet med tilsettinger 25. oktober (hybrid samling)

I forbindelse med stiftsstyreledersamling i Oslo 25. oktober legges det opp til et kurs om arbeidet i innstillingsråd (fra nyttår tilsettingsråd). Kurset er åpent for de medlemmene av stiftsstyrer som deltar i tilsettingsarbeid.

Sted og tid

Scandic Helsfyr, Innspurten 7, Oslo. Kurset vil bli holdt fysisk ettersom stiftsstyrelederne allerede er samlet, men vi søker å tilrettelegge for digital deltakelse.

Kl 13-14 Lunsj
Kl 14-16 Kurs

Påmelding

Påmelding skjer via egen modul i medlemssystemet. Meld deg på ved å følge denne lenken.

Påmeldingsfrist: 20. oktober

OBS! Stiftsstyreledere eller andre som skal delta på stiftsstyreledersamlingen trenger ikke melde seg på dette kurset, deltakelsen vil bli registrert i forbindelse med påmelding til representantskapsmøte og stiftsstyreledersamling.

Dersom det er første gang du logger på medlemssystemet må du aktivere brukerkontoen din. Følg lenken «klikk her» rett under overskriften på påmeldingssiden. Du kan da etablere en bruker med epostadressen din som brukernavn og selvvalgt passord, det er ikke lenger behov for å huske medlemsnummeret.

Reise

Dersom du ønsker å delta fysisk på kurset bestiller du din egen reise på en av følgende måter:

Vi minner om foreningens klima- og miljøplan som omtaler reisemåter slik:

For reiser under 60 mil skal det alltid først vurderes andre transportmuligheter enn fly. I deler av landet hvor det ikke går tog eller buss, er det naturlig at man bruker kortbanenettet med fly.

For reiser mellom Oslo og steder som ligger i intercity-triangelet (Halden, Skien, Lillehammer), brukes ordinært kun transport med tog eller buss. Når bil er nødvendig oppfordres til samkjøring. Bruk av bil avklares med sekretariatet på forhånd.

Setereservasjon på buss og tog og komfortbillett på tog dekkes der hvor dette er tilgjengelig. På nattog dekkes soveplass.

Spørsmål om kurset kan rettes til generalsekretær Anna Grønvik.