PFs generalsekretær Ole-Johs. Huuse og Svein Rødskog, markedsjef i Knif trygghet

Samarbeidet med Knif Trygghet fortsetter

Presteforeningens gode samarbeid med Knif Trygghet gjennom flere år, ble i går forankret i en ny avtale. Det ble behørig markert med både signaturer, håndtrykk og smil – og ikke minst bløtkake fra Knif trygghet.

-Knif Trygghet har siden 2011 kunnet tilby oss og våre medlemmer gode forsikringer til gunstige priser, sier generalsekretær i Presteforeningen, Ole-Johs. Huuse.
–Jeg er derfor glad for å ha signert en ny samarbeidsavtale som gjør det mulig for oss å fortsette med denne medlemsfordelen. Her ser vi hvor viktig det er å være del av et større fellesskap også i slike sammenhenger. Det gode forsikringstilbudet fra Knif Trygghet til våre medlemmer bygger på at vi er en stor gruppe som er interessert i å kjøpe de samme tjenestene.

Flere av elementene i tilbudet fra Knif trygghet er eksklusive for PFs medlemmer. Her ligger blant annet en av markedets beste gruppelivsforsikringer med tilbud om både uføreforsikring og livsforsikring med svært gode vilkår, en spesialtilpasset innboforsikring som blant annet dekker skader på liturgiske klær og bøker, og en fast rabatt på skadeforsikringene.
Du kan lese mer om forsikringstilbudet her.

Kategorier

Aktuelt