Foto: Fair & Square

Presteskjorter fra Fair & Square

Bestill før 15. september 2021

Vi er glade for å kunne melde at Fair & Square nå tilbyr en ny bestillingsrunde for presteklær. I kolleksjonen finner du korte og langermete t-skjorter med snipp i både dame- og herremodeller. Dessuten kjole med snipp!

Produktene med snipp har nå fått en glidelås i nakken slik at snippen kan sitte litt tettere på halsen enn ved tidligere varianter.

Nytt av året er at skjortene også kommer i grått.

T-skjortene er laget i bambusviskose noe som gjør plaggene veldig behagelige å ha på. Bambus vokser dessuten fort og trenger lite vann og sprøytemidler.

Fair & Square er en norsk bedrift som ble startet for å endre tekstilbransjen. De ønsker å vise at det er mulig å produsere klær på en rettferdig måte. Måten de kan garantere at klærne er produsert under gode arbeidsforhold er å produsere klærne selv. Fabrikken ligger i Fenghuang, Hunan, Kina. De ansatte har gode arbeidsforhold og rettigheter som ligner på norsk arbeidsmiljølov. Arbeidstiden er 37 ½ timer i uka, med fri lørdag og søndag, noe som er langt mindre enn normalen i bransjen som ligger på 90 timer i uka.

Husk at du som PF-medlem dessuten har 15 % rabatt på ordinære produkter hos Fair & Square. Rabattkoden fås ved henvendelse til sekretariatet på e-post eller telefon 23 08 16 00. Rabatten gjelder ikke presteklærne da disse spesialproduseres.

Kategorier

Aktuelt